lillyl

Alla inlägg den 6 februari 2012

Av lillyl - 6 februari 2012 20:20

Idag (o imorn) är det marknad här i U-a!

Jag o Madde tog en promenix ner på stan o kikade in utbudet; godis, munkar, hemslöjd, kläder m.m

Personligen så tycker jag att utbudet minskar för varje år, men det vart i alla fall 14 par strumpor :) Det går alltid åt eftersom Whiskas o Chanel har en tendens att springa iväg o gömma dem så jag har en massa omaka strumpor nu som jag inte kan använda :P

Sen blev det en fika/lunch för oss på Cupido och neej va äcklig deras morotskaka var! Kommer INTE vilja ha det på väldigt länge nu kan jag lova!!!


Har även lyckats med konsten att villa bort mig själv idag, skulle till doktorn senare på eftermiddagen o jag har varit där 2 gånger tidigare o aldrig haft problem med att hitta, men idag! Börjar med att jag hoppar av bussen två hållplatser för tidigt, går åt helt motsatt håll och kommer på mig själv med att jag snurrat runt samma kvarter typ 10 gånger :S

Ringer upp min läkare o hon får guida mig till rätt adress (hur pinsamt är inte det), men det gick ju bra tillslut, kom bara dryga 45 minuter för sent!

O min läkare blev inte alls sur, hon tyckte synd om mig som fått villa runt i kylan så lättklädd (?).


Nu är jag ialla fall hemma men har supertråkigt! Det går inte att se på tv för fjärrkontrollen är borta, M sa det tidigare idag att den var borta men jag trodde att den typ under sängen eller nåt, men nu har jag letat ÖVERALLT i lägenheten o den finns INTE!

Så jäkla tyst o tomt så jag får spela en massa musik istället...


 


- Några av strumporna jag köpte -


 


- Sötnosen som ligger o sover i garderoben -

Ovido - Quiz & Flashcards